Ontdek de rol van

Verzorgende IG bij Opella

Ontdek de rol van

Verzorgende IG bij Opella

Ben je benieuwd naar de functie van Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) en wat deze rol bij Opella inhoudt? We vertellen je graag over deze mooie functie in de zorg en de mogelijkheden die het biedt, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Als verzorgende IG bij Opella krijg je: 

N
Een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden.
N
Een contract voor onbepaalde tijd. En de uren? Die bepaal jij, tot maximaal 32 uur per week.
N
Een salaris volgens CAO VVT, functieschaal 35, tot maximaal €3.177,10 bruto (o.b.v. 36 uur per week). En goed nieuws, in maart en oktober 2024 gaat dit omhoog met respectievelijk 2,5%!
N
De mogelijkheid om via ‘Opella Leren en Ontwikkelen’ door te groeien naar verpleegkundige.
N
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, mobiele telefoon of sportschoolabonnement.
odette

Kennismaken? Leuk!

Hallo, ik ben Marianne. Wil je meer weten over deze functie of lijkt het je leuk om een keer kennis te maken? WhatsApp/bel/mail me!

06 30 20 37 65
 stuur een e-mail

Jouw baan als verzorgende IG bij Opella

Als verzorgende IG bij Opella vervul je een cruciale rol in de ondersteuning en verzorging van onze klanten, of dit nu in de thuiszorg, een verpleeghuis of revalidatiecentrum is. Je takenpakket is divers en omvat persoonlijke verzorging, zoals helpen bij wassen en aankleden, het beheren en toedienen van medicatie volgens BIG-richtlijnen, en het observeren en rapporteren van gezondheidstoestanden. Een belangrijk en waardevol onderdeel van je werk is het sociale aspect: het maken van een praatje met de cliënten, wat bijdraagt aan hun dagelijkse welzijn. Je aanpak is persoonsgericht, waarbij de zorg en medicatie altijd afgestemd zijn op de behoeften van de klant.

Jouw taken in het kort:

  • Persoonlijke verzorging: je assisteert bij dagelijkse activiteiten zoals wassen en aankleden en voert diverse verpleegtechnische handelingen uit
  • Medicatiebeheer: je verstrekt medicatie volgens BIG-richtlijnen.
  • Observatie: je houdt toezicht op de gezondheid van cliënten en rapporteert veranderingen.
  • Niet geheel onbelangrijk: je maakt een praatje met onze cliënten.

 

 

Bij Opella staat de klant centraal. Als verzorgende IG zet jij die passie om in echte actie. Jij telt hier!

Ontdek de breedte van zorg bij Opella

Als Opella onderscheiden we ons door een breed scala aan zorgconcepten. Of je interesse nu uitgaat naar de thuiszorg, verpleegzorg in een van onze verpleeghuizen, gespecialiseerde zorg voor psychogeriatrische of somatische aandoeningen, gerontopsychiatrie, hospicezorg, of geriatrische revalidatiezorg (GRZ), bij Opella vind je een veelzijdigheid die je zelden ergens anders ziet. Deze diversiteit maakt werken bij ons dynamisch en verrijkend. Met onze verschillende doelgroepen en zorgconcepten kunnen we jou de kans bieden om de perfecte match te vinden binnen onze organisatie. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al veel ervaring hebt, bij Opella kun je je talenten inzetten waar ze het meest nodig zijn en waar jouw hart ligt.

Werken als verzorgende IG bij Opella

Bij Opella zoeken we mensen met een hartelijke, duidelijke, en betrouwbare persoonlijkheid die bereid zijn keuzes te maken en vanuit hun hart willen zorgen. Je bent flexibel, en beschikbaar voor zowel dag-, avond- als nachtdiensten. Als christelijke organisatie combineren we vakbekwaamheid met een warm hart, waardoor we een groot verschil maken voor onze klanten. Als Verzorgende IG bij Opella ben je een essentieel waardevol onderdeel van onze teams. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk ze snel en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures

Waar kom je te werken?

Wij willen dat mensen hun eigen leven kunnen leiden. Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Met 1650 medewerkers en 550 vrijwilligers zijn we er jaarlijks voor zo’n 6200 klanten. Mensen die zelfstandig wonen, bij Opella wonen of tijdelijk bij ons verblijven. Met zorg en ondersteuning in de wijk, in onze verpleeghuizen, revalidatielocatie en seniorenappartementen en ook met huishoudelijke ondersteuning, maatschappelijke dienstverlening, dagbesteding of zorg in de laatste levensfase. Wij werken met elkaar samen voor onze klanten.

Bekijk alle locaties van Opella.

Kennismaking plannen?

Overweeg je om deel uit te maken van Opella, of ben je simpelweg nieuwsgierig naar onze werkwijze? We drinken graag een (virtuele) kop koffie met je om kennis te maken!

Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Kennismaking verzorgende IG

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.