Jouw baan bij Opella

Michelle

Alle vacatures

Functie

(1)

(1)

(1)

(1)

(1)

(3)

(4)

(7)

(1)

(7)

(17)

(1)

Vakgebied

(3)

(5)

(1)

(1)

(3)

(13)

(6)

(4)

(17)

Plaats

(14)

(10)

(3)

(5)

(2)

(12)

(5)

(3)

(1)

(1)

(5)

(5)

Uren

(10)

(25)

(26)

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Verzorgende IG – thuiszorg Baron van Wassenaerpark Bennekom

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Bij Opella werken we domeinoverstijgend. We denken op een creatieve manier mee met onze klanten over hoe zij langer veilig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Hierbij denken we in oplossingen en niet in problemen. Wil jij hier bijdrage aan leveren?

Bekijk vacature

Gezinscoach – Ede

Wil jij ouders ondersteunen bij problemen bij de opvoeding? Als gezinscoach help je het dagelijkse leven van het gezin te structureren. De ontwikkeling van het kind en de opvoedingsmethode staan voorop. Onze begeleiding is heel praktisch en concreet met een onderliggende opvoedvraag. Ten behoeve van de ambulante begeleiding en opvoedingsondersteuning zoeken wij voor onze afdeling Maatschappelijke Dienstverlening, team PGO (praktische gezinsondersteuning) een gezinscoach voor 28 uur per week.

Bekijk vacature

Verzorgende IG – thuiszorg Oosterbeek

Geeft het jou voldoening om als verzorgende IG elke dag het verschil te maken in het leven van onze klanten? Neem jij mensen zoals ze zijn en laat je collega’s in hun waarde? Begrijp jij wat ouderenzorg van je vraagt? Lastige situaties krijgen jou niet klein, sterker nog, je zet je schouders eronder en gaat vol goede moed verder met je werk.

Bekijk vacature

Communicatiemedewerker – Ede

Ken jij Opella al? Je moest eens weten hoe leuk het is om bij onze zorgorganisatie te horen! Elke dag werk je met fijne collega’s en maak je mooie middelen voor veel verschillende projecten. Voor onze ruim 6000 klanten kun jij het verschil maken. Met een website, magazine, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en onze social mediakanalen. Daarmee vertellen we onze klanten dat ze – met onze hulp en zorg - kunnen leven zoals zij dat zelf willen. Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Wil jij je creatieve handen uit de mouwen steken voor een dienstverlenende organisatie? Lees dan vooral verder. Voor het team communicatie zoeken wij namelijk een accurate, creatieve en enthousiaste communicatiemedewerker.

Bekijk vacature

Senior communicatieadviseur – Ede

Ken jij Opella al? Je moest eens weten hoe leuk het is om bij onze zorgorganisatie te werken! De collegialiteit is groot, de variatie aan onderwerpen is enorm. Voor onze ruim 6000 klanten kun jij het verschil maken. Met communicatie over alles wat met goede zorg te maken heeft. Onze ambities zijn niet mis. We willen dat onze klanten kunnen leven zoals zij dat zelf willen. Dat ze met onze hulp en zorg een zo normaal mogelijk leven leiden. Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Wil jij deel uitmaken van een resultaatgerichte en dienstverlenende organisatie? Lees dan vooral verder. Voor het team communicatie zoeken wij namelijk een sprankelende, gedreven en ervaren senior communicatieadviseur met 'hands-on' mentaliteit.

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – de Honskamp Lunteren

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze locatie de Honskamp in Lunteren zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Leerling verzorgende IG – omgeving Ede

Heb jij hart voor de zorg en wil je graag van betekenis zijn in de directe zorg voor de klanten van Opella? Of je nu al in de zorg werkzaam bent en je verder wilt ontwikkelen, of dat je vanuit een andere sector de overstap naar de zorg wilt maken: bij ons is het allebei mogelijk! Via een beroeps begeleidende leerweg (BBL) traject bieden wij jou de kans om de opleiding tot verzorgende IG (niveau 3) te volgen.

Bekijk vacature

Woonbegeleider B/Helpende – de Honskamp Lunteren

Heb jij oog voor anderen? Weet je de bewoners met de juiste woorden te raken en te motiveren? Dan ben je van harte welkom als helpende in ons team op de Honskamp!

Bekijk vacature

Eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) – de Baronie Bennekom

De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een gerontopsychiatrisch ziektebeeld. Heb jij kennis van of affiniteit met psychiatrische problematiek en ben je als verzorgende IG op zoek naar meer taken en verantwoordelijkheden? Dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken in de rol van eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV)!

Bekijk vacature

Mis geen enkele vacature met job alert!

Staat er nu geen baan tussen waar jij enthousiast van wordt? Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!

Vacatures in de zorg

Wij streven naar een maximale kwaliteit van leven van onze klanten en zijn of haar naaste(n). Dit doen wij door hen een liefdevol huis en een waardig bestaan te geven. En dat kunnen wij alleen maar doen met medewerkers die er voor hen zijn, waar ze op kunnen bouwen en vertrouwen. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En ben je initiatiefrijk? Kun je daadkrachtig optreden en ben je een teamplayer tot in je tenen? Kom dan werken bij Opella. Voor onze verschillende locaties zoeken we diverse (zorg)professionals.

Waar kom je te werken?

Opella heeft locaties ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrudexerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodconsequat.

Bekijk alle locaties van Opella.

vragen-meer-informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met een van onze recruiters:

odette

Marianne Segers
06 30 20 37 65
recruiter@opella.nl

odette

Elise van den Broek 
mobiele nummer
recruiter@opella.nl