Jouw baan bij Opella

Michelle

Alle vacatures

Functie

(3)

(5)

(8)

(1)

(1)

(4)

(18)

Vakgebied

(3)

(5)

(1)

(1)

(15)

(7)

(4)

(18)

Plaats

(16)

(10)

(4)

(10)

(2)

(10)

(4)

(3)

(1)

(1)

(4)

(9)

Uren

(19)

(26)

(19)

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Huishoudelijk medewerker – Torckdael Wageningen

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze locatie Torckdael in Wageningen zoeken wij per direct een collega huishoudelijk mede-werker. Op deze locatie wonen mensen met dementie. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en vriendelijk naar de dementerende klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – de Honskamp Lunteren

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze locatie de Honskamp in Lunteren zoeken wij per direct een collega huishoudelijk medewerker. Op deze locatie wonen mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Zorgrunner – Ede en omgeving

Met aandacht en zorg onze bewoners een fijne dag bezorgen. Die glimlach op het gezicht, daar doe je het voor. Wil jij echt het verschil maken voor een ander? Word deze zomer zorgrunner bij Opella (Ede en omgeving) en ondersteun de zorg. Je doet werkervaring op, verdient goed, je krijgt training én een goed gevoel. Ervaring in de zorg is niet nodig. Samen kijken we hoe en waar jij je talenten kan inzetten. Iets voor jou? Lees snel verder en meld je aan!

Bekijk vacature

Helpende/verzorgende IG onder schooltijd – Ede en omgeving

Is werken in de zorg helemaal jouw ding? Maar is dit nu je vader/moeder bent lastig te combineren met de aandacht voor je kind(eren)? Dan bieden wij jou bij Opella graag de oplossing, namelijk het werken tijdens schooltijden. Werken als zorgprofessional met een goede balans tussen werk en privé. Klinkt dit precies waar jij als helpende of verzorgende naar op zoek bent? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – thuiszorg Veenendaal/Rhenen/Renswoude

Wil jij die huishoudelijke hulp zijn, die meer doet dan alleen zorgen voor een schone woonomgeving? Zoek je werk dichtbij de mensen? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Regie Verpleegkundige – Metje Harskamp

Ben jij een ervaren verpleegkundige met coachende vaardigheden en oog voor kwaliteit? Wil jij samen met en voor de bewoners en collega's de zorg zo goed mogelijk afstemmen? Laat jij je niet uit het veld slaan als de dag anders loopt dan verwacht?

Bekijk vacature

Algemeen maatschappelijk werker – gemeente Ede

Maatschappelijk werkers vanuit Opella vormen samen met onze collega’s van Stimenz het Maatschappelijk werk in Ede. MWE is gericht op materiële-, psychosociale hulpverlening en opvoedondersteuning. Vanaf 1 mei 2023 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken!

Bekijk vacature

Verzorgende IG nachtdiensten – de Nudehof Wageningen

Voor ons locatie de Nudehof in Wageningen zoeken wij een verzorgende IG die het heerlijk vindt om nachtdiensten te werken. Eventueel kan er een combinatie worden gemaakt met avonddiensten.

Bekijk vacature

Verpleegkundige – De Baronie Bennekom

De Baronie is ondergebracht in Cornélie, een van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een gerontopsychiatrisch ziektebeeld. Ben jij verpleegkundige met het liefst al kennis van psychiatrische problematiek? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Baronie! Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke baan. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding, ondersteuning, verpleging en verzorging van bewoners met psychiatrische problematiek. Je overlegt regelmatig met betrokkenen over de kwaliteit van zorg en onderhoudt contacten met mantelzorgers en externe hulpverleners. Ook begeleid je leerlingen en stagiairs. Je signaleert eventuele verbetering of verslechtering in de gezondheidssituatie van de bewoners en bespreekt dit binnen het team.

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – de Baronie Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze locatie de Baronie in Bennekom zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Mis geen enkele vacature met job alert!

Staat er nu geen baan tussen waar jij enthousiast van wordt? Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!

Vacatures in de zorg

Wij streven naar een maximale kwaliteit van leven van onze klanten en zijn of haar naaste(n). Dit doen wij door hen een liefdevol huis en een waardig bestaan te geven. En dat kunnen wij alleen maar doen met medewerkers die er voor hen zijn, waar ze op kunnen bouwen en vertrouwen. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En ben je initiatiefrijk? Kun je daadkrachtig optreden en ben je een teamplayer tot in je tenen? Kom dan werken bij Opella. Voor onze verschillende locaties zoeken we diverse (zorg)professionals.

Waar kom je te werken?

Opella heeft locaties ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrudexerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodconsequat.

Bekijk alle locaties van Opella.

vragen-meer-informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met een van onze recruiters:

odette

Marianne Segers
06 30 20 37 65
recruiter@opella.nl

odette

Elise van den Broek 
mobiele nummer
recruiter@opella.nl