Jouw baan bij Opella

Michelle

Alle vacatures

Functie

(1)

(1)

(1)

(2)

(6)

(6)

(4)

(1)

(1)

(2)

(1)

(1)

(1)

(5)

(23)

(1)

(1)

Vakgebied

(5)

(5)

(4)

(2)

(2)

(19)

(7)

(4)

(23)

Plaats

(22)

(14)

(8)

(11)

(4)

(15)

(7)

(5)

(1)

(1)

(7)

(10)

Uren

(21)

(32)

(25)

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Verzorgende IG nachtdiensten – de Nudehof Wageningen

Voor ons locatie de Nudehof in Wageningen zoeken wij een verzorgende IG die het heerlijk vindt om nachtdiensten te werken. Eventueel kan er een combinatie worden gemaakt met avonddiensten.

Bekijk vacature

Woonbegeleider A/Verzorgende IG nachtdiensten – Metje Harskamp

Wil jij als verzorgende IG nachtdiensten werken op een kleinschalig wonen locatie in Harskamp? Wil jij mensen in de nacht van de juiste zorg voorzien? Je bent van harte welkom in ons team op onze locatie Metje!

Bekijk vacature

Medewerker schoonmaak (zaterdag) – Elias Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze revalidatielocatie Elias in Bennekom zoeken wij per direct een medewerker schoonmaak voor de zaterdagen. Ben jij een kei in schoonmaken, samenwerken met collega’s en gastvrij naar revalidanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Opleidingsadviseur – Ede

In deze uitdagende functie kun je jouw passie voor leren en ontwikkelen en jouw adviesvaardigheden volop inzetten. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, energieke adviseur leren en ontwikkelen met een hart voor de zorg.

Bekijk vacature

Begeleider volwassenen groep somatiek – Bennekom | 20 uur

Voor ons team Begeleiding Somatiek zoeken wij een nieuwe collega begeleider volwassenen voor 20 uur per week. We zijn een gedreven en enthousiast team en bieden begeleiding aan een mooie en diverse groep volwassenen/ouderen met een somatische beperking. Per 1 juli hebben we ruimte voor een nieuwe collega! Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Woonassistent – Metje Harskamp

Weet jij van aanpakken en heb je hart voor de ouderenzorg? En ben je op zoek naar dankbaar en waardevol werk? Kom dan werken als woonassistent op onze locatie Metje in Harskamp!

Bekijk vacature

Verzorgende IG (dementie op jonge leeftijd) – Walraven Bennekom

Ben jij verzorgende IG en help je graag mensen met dementie op jonge(re) leeftijd? Dan is het team van Walraven huis 11 en 12 op zoek naar jou. De meeste bewoners van huis 11 en 12 zijn nog relatief jong, maar hebben desondanks te maken met dementie. Het kan bijvoorbeeld gaan om FTD, Alzheimer of Vasculaire dementie. We zijn in ontwikkeling om passende zorg te geven aan deze doelgroep. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?

Bekijk vacature

Wijkverpleegkundige – Thuiszorg Ede | 24 – 28 uur

Ben jij als hbo-verpleegkundige een echte vernieuwer? Wil jij veel verschillende mensen ontmoeten in de wijk? Van een klant die dementerend is tot iemand die volop in het leven staat om daarna door te rijden naar iemand met psychische problemen. Die enorme afwisseling van klanten, is wat jouw werk in de thuiszorg zo mooi maakt! In onze regio Ede Oost werkt een positief ingesteld team dat veran-deringen omarmt met een actieve werkhouding! Ze zorgen goed voor elkaar en werken regionaal veel samen.

Bekijk vacature

Manager wijkverpleging – Ede | 36 uur

Jij wilt toch ook werken bij de grootste VVT-organisatie van de Gelderse Vallei? Opella is op zoek naar een manager wijkverpleging die ondernemend is én het initiatief neemt in de uitdagingen waar de wijkverpleging mee te maken heeft. Je denkt out-of-the-box; hebt oog voor strategische ontwikkelingen en je hebt een duidelijke visie op de wijkverpleging. Ook wil jij de persoon zijn die voor Opella de verbindende schakel is in de samenwerking met externe partners in de regio. Herken jij jezelf hierin en word je enthousiast? Solliciteer dan op deze mooie functie!

Bekijk vacature

Assistent Huismeester – Lunteren | 15 uur

Voor de locatie De Honskamp in Lunteren zijn wij per direct op zoek naar een Assistent Huismeester voor 15 uur per week. Het betreft een baan voor langere tijd, maar kan voor nu ook eerst tijdelijk ingevuld worden.

Bekijk vacature

Mis geen enkele vacature met job alert!

Staat er nu geen baan tussen waar jij enthousiast van wordt? Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!

Vacatures in de zorg

Wij streven naar een maximale kwaliteit van leven van onze klanten en zijn of haar naaste(n). Dit doen wij door hen een liefdevol huis en een waardig bestaan te geven. En dat kunnen wij alleen maar doen met medewerkers die er voor hen zijn, waar ze op kunnen bouwen en vertrouwen. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En ben je initiatiefrijk? Kun je daadkrachtig optreden en ben je een teamplayer tot in je tenen? Kom dan werken bij Opella. Voor onze verschillende locaties zoeken we diverse (zorg)professionals.

Waar kom je te werken?

Opella heeft locaties ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrudexerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodconsequat.

Bekijk alle locaties van Opella.

vragen-meer-informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met een van onze recruiters:

odette

Marianne Segers
06 30 20 37 65
recruiter@opella.nl

odette

Elise van den Broek 
mobiele nummer
recruiter@opella.nl