Jouw baan bij Opella

Michelle

Alle vacatures

Functie

(1)

(1)

(1)

(1)

(1)

(1)

(4)

(6)

(1)

(1)

(1)

(1)

(11)

(17)

(1)

Vakgebied

(4)

(4)

(1)

(4)

(15)

(20)

Plaats

(17)

(11)

(3)

(5)

(3)

(13)

(8)

(4)

(1)

(1)

(4)

(6)

Uren

(16)

(31)

(27)

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Muziektherapeut – Bennekom

Ben jij de muziektherapeut die ons team komt versterken? We zijn per juli 2022 op zoek naar een collega voor onze vakgroep Muziektherapie. Opella biedt behandeling en begeleiding in de vorm van kort- en langdurende revalidatie, langdurige zorg op somatisch, psychogeriatrisch (PG) en gerontopsychiatrisch (GP) gebied en hospicezorg.

Bekijk vacature

Assistent Huismeester

Naast dat je de huismeester assisteert met de dagelijkse werkzaamheden binnen de locaties van Opella, zoals het afhandelen van eenvoudige reparatie- en onderhoudsstoringen werk je een groot deel mee aan de renovatie van locatie de Honskamp te Lunteren.

Bekijk vacature

Jeugdmaatschappelijk werker – MWD Ede

Bij Opella werken de jeugdmaatschappelijk werkers in het centrum voor jeugd en gezin (CJG) en in de sociale teams. Opella zoekt een enthousiaste en ervaren jeugdwerker voor het CJG voor 24 uur per week.

Bekijk vacature

Meewerkend voorvrouw/man huishouding – Elias Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij samen met je team ervoor dat onze locatie schoon is? Voor onze Revalidatie en Herstel locatie Elias te Bennekom zoeken wij een collega meewerkend voorvrouw/man. Ben jij een kei in schoonmaak, neem je graag het voortouw in een team waar je samenwerkt met collega’s en ben je gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Verpleegkundige – thuiszorg Ede

Wil jij werken in een mooie groene wijk, dicht tegen het centrum van Ede aan? Wil jij voornamelijk op doordeweekse dagen werken maar ook zo nu en dan in de avonden en weekenden? Ben jij een kei in het coördineren van zorg én het coachen en begeleiden van een team?

Bekijk vacature

Verzorgende IG – thuiszorg Ederveen

Geeft het jou voldoening om als verzorgende IG elke dag het verschil te maken in het leven van onze klanten? Neem jij mensen zoals ze zijn en laat je collega’s in hun waarde? Begrijp jij wat ouderenzorg van je vraagt? Lastige situaties krijgen jou niet klein, sterker nog, je zet je schouders eronder en gaat vol goede moed verder met je werk.

Bekijk vacature

Diëtist – omgeving Bennekom

Voor ons team bij behandeling en begeleiding zijn wij op zoek naar een collega diëtist voor 16 - 20 uur per week. In deze functie werk jij met cliënten op de geriatrische revalidatie, langdurige somatiek, psychogeriatrie en met psychiatrische cliënten. Je behandelt en begeleidt, zelfstandig, op basis van een verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde en levert in multidisciplinair verband een bijdrage aan het opstellen van een behandelplan.

Bekijk vacature

Verzorgende IG FLEX – Ede en omgeving

De VRIJHEID van een zzp’er en de ZEKERHEID van een werkgever. Omschrijft dit precies waar jij als verzorgende IG naar op zoek bent? Lees dan snel verder wat wij jou bij Opella te bieden hebben!

Bekijk vacature

Vakantiekracht videomaker – Ede en omgeving

Wordt jij enthousiast van het bedenken, maken en bewerken van video's? Ben jij creatief, zelfstandig en proactief? Wij zoeken een hele speciale vakantiekracht, namelijk iemand die in de zomerperiode op beeld weet vast te leggen wat het werken als vakantiekracht bij Opella inhoudt!

Bekijk vacature

Mis geen enkele vacature met job alert!

Staat er nu geen baan tussen waar jij enthousiast van wordt? Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!

Vacatures in de zorg

Wij streven naar een maximale kwaliteit van leven van onze klanten en zijn of haar naaste(n). Dit doen wij door hen een liefdevol huis en een waardig bestaan te geven. En dat kunnen wij alleen maar doen met medewerkers die er voor hen zijn, waar ze op kunnen bouwen en vertrouwen. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En ben je initiatiefrijk? Kun je daadkrachtig optreden en ben je een teamplayer tot in je tenen? Kom dan werken bij Opella. Voor onze verschillende locaties zoeken we diverse (zorg)professionals.

Waar kom je te werken?

Opella heeft locaties ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrudexerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodconsequat.

Bekijk alle locaties van Opella.

vragen-meer-informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met een van onze recruiters:

odette

Marianne Segers
06 30 20 37 65
recruiter@opella.nl

odette

Elise van den Broek 
mobiele nummer
recruiter@opella.nl