Opella kleurt jouw toekomst

‘Heideweek Kleurt je leven.’ Dat was het thema van de Heideweekoptocht op zaterdag 19 augustus. Wat leuk dat je ons daar tegenkwam. Op deze website laten we je graag zien hoe Opella jouw toekomst kan kleuren. Of je nu al in de zorg werkt of (nog) niet, Opella heeft mooie vacatures openstaan. Scroll snel verder en bekijk wat Opella jou te bieden heeft.

P.S. Wist je dat je het kaartje dat we uitdeelden een groeikaartje is? Je kunt het in de aarde stoppen, water geven en laten groeien en bloeien. Wie weet heb jij dan binnenkort een mooie bos bloemen in handen.

Ontdek jouw (groei)mogelijkheden bij Opella

 

 

baronie_-_header2

(THUIS)ZORG

honskamp_-_headerfoto

VRIJWILLIGERSWERK

metje_-_header

HUISHOUDELIJKE ONDERSTEUNING

Op zoek naar een andere uitdaging?

Dit is Opella

Opella wil als zorgdienstverlener echt snappen wat iemand nodig heeft om zijn of haar eigen leven te kunnen leiden. Opella geeft thuis, met als doel dat mensen zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig kunnen blijven wonen. De naam Opella betekent ‘kleine dienst’. Met zo’n 1750 collega’s en 600 vrijwilligers leveren we kleine diensten om een groot verschil te maken voor onze klanten. Binnen de langdurige zorg bieden we de complete keten van thuisondersteuning (hulp bij het huishouden) en wijkverpleging tot en met revalidatie en herstel (GRZ) en services op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Binnen het sociale domein bieden we ondersteuning aan volwassenen en aan jeugd en gezin. We werken als collega’s uit verschillende vormen van zorg en diensten intensief samen: onderling, met de klant, met naasten en met andere professionals. We stellen de klant centraal, dwars door de financiële domeinen van gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoor heen (domeinoverstijgend werken). Opella is een christelijke organisatie, wat onder andere zichtbaar wordt in de manier waarop we open staan voor iedereen. Bij Opella werken we vakkundig en vanuit het hart.

Opleidingen

Werk jij graag met veel enthousiasme in de zorg? Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van onze klanten? En vind jij leren en persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als wij?

Dan past een baan bij Opella echt bij jou. Wij verwelkomen jou met open armen en investeren graag in je. Bij ons kun je namelijk werken en leren tegelijk. We bieden ook veel mogelijkheden voor stagiaires om het vak te leren. Zij zijn onze toekomst!

Je volgt een opleiding op het niveau dat bij jou past: mbo-3 (Verzorgende IG), mbo-4 (Verpleegkundige) of hbo (Verpleegkundige). Wat je leert, breng je ook direct in de praktijk bij Opella.

Bekijk onze opleidingen 

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Onze locaties 

baronie_-_header2

de Baronie

Verpleeghuis in Bennekom

honskamp_-_headerfoto

de Honskamp

Verpleeghuis in Lunteren

metje_-_header

Metje

Verpleeghuis in Harskamp

Claudia en Marianne

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met een van onze recruiters:

 

Marianne Segers
06 30 20 37 65

Joanne Pennings
06 10 54 73 47

Of stuur een mailtje naar: wervingenselectie@opella.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met een van onze recruiters:

Marianne Segers
06 30 20 37 65
wervingenselectie@opella.nl

odette

Joanne Pennings
06 10 54 73 47
wervingenselectie@opella.nl