Kom jij werken bij Cornélie in Bennekom?

Cornélie is één van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. Het gebouw ligt in een rustige woonwijk en is nabij de Veluwse bossen. Op de eerste, tweede en derde verdieping zijn huurappartementen voor mensen met een zorgvraag. In deze appartementen kunnen zowel alleenstaanden als echtparen wonen. Opella levert op afgesproken momenten zorg aan de mensen die hier wonen. Ook kunnen bewoners in geval van nood gebruik maken van de personenalarmering.

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij Cornélie Bennekom

Verzorgende IG – thuiszorg Baron van Wassenaerpark Bennekom

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Bij Opella werken we domeinoverstijgend. We denken op een creatieve manier mee met onze klanten over hoe zij langer veilig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Hierbij denken we in oplossingen en niet in problemen. Wil jij hier bijdrage aan leveren?

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

Bij Cornélie werken helpenden, verzorgenden IG, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, huishoudelijk medewerkers, medewerkers services en vrijwilligers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Cornélie.

Adres

Hendrik van Poelwijcklaan 1
6721 PL Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!