Kom jij werken bij de Honskamp in Lunteren?

Verpleeghuis de Honskamp in Lunteren biedt kleinschalig wonen in huislijke sfeer met 24-uurszorg. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen en chronisch zieken. Daarnaast bieden zij ook behandeling en activiteiten die aansluiten bij de behoeften en gewoonten van de bewoners. Zo wordt er heel wat samen gezongen en bewogen. Bijzonder aan de Honskamp is dat bewoners naast hun eigen kamer kunnen kiezen uit gezamenlijke woonkamers met diverse sferen waar ze zich het meeste thuis voelen.  

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij de Honskamp in Lunteren

Huishoudelijk medewerker – de Honskamp Lunteren

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze locatie de Honskamp in Lunteren zoeken wij per direct een collega huishoudelijk medewerker. Op deze locatie wonen mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Eerstverantwoordelijk woonbegeleider (EVV) – de Honskamp Lunteren

Ben jij een gedreven, warme én betrokken EVV-er? Heb je liefde voor de ouderenzorg en wil je in Lunteren voor de bewoners van de Honskamp zorgen op de somatische of psychogeriatrische afdeling? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Woonbegeleider A/Verzorgende IG nachtdiensten – de Honskamp Lunteren

Ben jij de enthousiaste verzorgende IG die ons team wil komen versterken? Voor onze locatie de Honskamp in Lunteren, zijn wij op zoek naar een liefdevolle verzorgende IG die ervan houdt om onze bewoners in de nacht van de juiste zorg te voorzien.

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Honskamp werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, verzorgenden IG, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten, zorgassistenten, medewerkers services en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Honskamp.

Adres

Dorpsstraat 25
6741 AA Lunteren

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Honskamp in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!