Kom jij werken bij de Honskamp in Lunteren?

Verpleeghuis de Honskamp in Lunteren biedt kleinschalig wonen in huislijke sfeer met 24-uurszorg. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen en chronisch zieken. Daarnaast bieden zij ook behandeling en activiteiten die aansluiten bij de behoeften en gewoonten van de bewoners. Zo wordt er heel wat samen gezongen en bewogen. Bijzonder aan de Honskamp is dat bewoners naast hun eigen kamer kunnen kiezen uit gezamenlijke woonkamers met diverse sferen waar ze zich het meeste thuis voelen.  

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij de Honskamp in Lunteren

Huishoudelijk medewerker – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – de Honskamp Lunteren

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze locatie de Honskamp in Lunteren zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Woonbegeleider B/Helpende – de Honskamp Lunteren

Heb jij oog voor anderen? Weet je de bewoners met de juiste woorden te raken en te motiveren? Dan ben je van harte welkom als helpende in ons team op de Honskamp!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Honskamp werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, verzorgenden IG, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten, zorgassistenten, medewerkers services en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Honskamp.

Adres

Dorpsstraat 25
6741 AA Lunteren

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Honskamp in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!