Kom jij werken bij de Honskamp in Lunteren?

Verpleeghuis de Honskamp in Lunteren biedt kleinschalig wonen in huiselijke sfeer met 24-uurszorg. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen en chronisch zieken. Daarnaast bieden zij ook behandeling en activiteiten die aansluiten bij de behoeften en gewoonten van de bewoners. Zo wordt er heel wat samen gezongen en bewogen. Bijzonder aan de Honskamp is dat bewoners naast hun eigen kamer kunnen kiezen uit gezamenlijke woonkamers met diverse sferen waar ze zich het meeste thuis voelen.  

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij de Honskamp in Lunteren

Assistent horeca/servicemedewerker (weekend) – De Honskamp Lunteren

Ben jij op zoek naar een leuke, maar ook betekenisvolle (bij)baan? Woon je (in de buurt van) Lunteren en ben je op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 14:00 uur beschikbaar? Kom het horeca/serviceteam van ons verpleeghuis de Honskamp ondersteunen!

Bekijk vacature

Assistent horeca/servicemedewerker – De Honskamp Lunteren

Ben jij op zoek naar een leuke, maar ook betekenisvolle (bij)baan? Woon je (in de buurt van) Lunteren en ben je op doordeweekse dagen vanaf 16:00 uur beschikbaar? Kom het horeca/serviceteam van ons verpleeghuis de Honskamp ondersteunen!

Bekijk vacature

Woonbegeleider A/Verzorgende IG – de Honskamp Lunteren

In ons team krijg je veel vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren. Word jij blij van begeleiden én zorgen en wil je in een team werken waar samenwerken en oprechte interesse in elkaar centraal staan? Maak dan van deze vacature Verzorgende IG jouw nieuwe baan!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Honskamp werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, verzorgenden IG, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten, zorgassistenten, medewerkers services en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Honskamp.

Adres

Dorpsstraat 25
6741 AA Lunteren

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Honskamp in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!