Kom jij werken bij de Honskamp in Lunteren?

Verpleeghuis de Honskamp in Lunteren biedt kleinschalig wonen in huiselijke sfeer met 24-uurszorg. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen en chronisch zieken. Daarnaast bieden zij ook behandeling en activiteiten die aansluiten bij de behoeften en gewoonten van de bewoners. Zo wordt er heel wat samen gezongen en bewogen. Bijzonder aan de Honskamp is dat bewoners naast hun eigen kamer kunnen kiezen uit gezamenlijke woonkamers met diverse sferen waar ze zich het meeste thuis voelen.  

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij de Honskamp in Lunteren

Zorgassistent – De Honskamp Lunteren

Volg jij momenteel een zorgopleiding en wil je graag ervaring opdoen in de ouderenzorg? Ben jij geduldig, zorgzaam en wil je graag iets betekenen voor anderen? Ga (flexibel) bij ons aan de slag als zorgassistent!

Bekijk vacature

Helpende plus – de Honskamp Lunteren

Elke dag streven we ernaar om een fijne leefomgeving te bieden waar onze bewoners zich thuis voelen. Als helpende plus speel je een essentiële rol in het leven van onze bewoners met dementie. Weet jij de bewoners met de juiste woorden te raken en te motiveren? Maak jij met jouw zorg en toewijding echt het verschil? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Honskamp!

Bekijk vacature

Verzorgende IG – de Honskamp Lunteren

Wil jij graag aansluiten bij de individuele zorgbehoeften waarbij de klant zelf zo veel mogelijk de regie behoudt? En wil je onderdeel zijn van een team waar samenwerken, plezier en oprechte interesse in elkaar centraal staan? Maak dan van deze vacature verzorgende IG jouw nieuwe baan!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Honskamp werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, verzorgenden IG, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten, zorgassistenten, medewerkers services en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Honskamp.

Adres

Dorpsstraat 25
6741 AA Lunteren

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Honskamp in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!