Kom jij werken bij de Nudehof in Wageningen?

In de Nudehof wonen senioren met een zorgvraag. Zij huren in het gebouw een appartement en de zorg wordt geleverd door Opella. Het gebouw is in 2018 grondig gemoderniseerd en gerenoveerd. Voor bewoners van de Nudehof worden diverse activiteiten georganiseerd. Op de begane grond bevindt zich ontmoetingsruimte De Gasterij, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, de maaltijd kunnen nuttigen en activiteiten kunnen bijwonen.

Klantbeoordeling

8,2

Openstaande vacatures bij de Nudehof in Wageningen

Verzorgende IG nachtdiensten – de Nudehof Wageningen

Voor ons locatie de Nudehof in Wageningen zoeken wij een verzorgende IG die het heerlijk vindt om nachtdiensten te werken. Eventueel kan er een combinatie worden gemaakt met avonddiensten.

Bekijk vacature

Verpleegkundige – Nudehof Wageningen

Ben jij de enthousiaste verpleegkundige niveau 4 die ons team wil komen versterken? Wil jij werken op een mooie woonlocatie in Wageningen?

Bekijk vacature

Wijkverpleegkundige – de Nudehof Wageningen

Ben jij een ervaren verpleegkundige met coachende vaardigheden en oog voor kwaliteit? Wil jij samen met en voor de bewoners en collega's de zorg zo goed mogelijk afstemmen? Laat jij je niet uit het veld slaan als de dag anders loopt dan verwacht? Kom dan ons team op locatie de Nudehof versterken als wijkverpleegkundige!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Nudehof werken helpenden, verzorgenden, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, medewerkers services, woonassistenten en zorgassistenten.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Nudehof.

Adres

Thorbeckestraat 1
6702 BR Wageningen

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!