Kom jij werken bij de Nudehof in Wageningen?

In de Nudehof wonen senioren met een zorgvraag. Zij huren in het gebouw een appartement en de zorg wordt geleverd door Opella. Het gebouw is in 2018 grondig gemoderniseerd en gerenoveerd. Voor bewoners van de Nudehof worden diverse activiteiten georganiseerd. Op de begane grond bevindt zich ontmoetingsruimte De Gasterij, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, de maaltijd kunnen nuttigen en activiteiten kunnen bijwonen.

Klantbeoordeling

8,2

Openstaande vacatures bij de Nudehof in Wageningen

Medewerker horeca – Wageningen

Voor ons team Services zoeken wij een collega voor onze locaties de Nudehof en Torckdael in Wageningen. Ben jij een gastvrije en gemotiveerde horecamedewerker, die een kei is in het vak en continu streeft naar de perfecte beleving voor onze bewoners? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Helpende Plus – de Nudehof

Heb jij oog voor anderen? Wil jij een ‘vliegende keep’ zijn op locatie de Nudehof? Weet je de bewoners met de juiste woorden te raken en te motiveren? Dan ben je welkom in ons team op de Nudehof!

Bekijk vacature

Verpleegkundige – Nudehof Wageningen

Ben jij de enthousiaste verpleegkundige niveau 4 die ons team wil komen versterken? Wil jij werken op een mooie woonlocatie in Wageningen?

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Nudehof werken helpenden, verzorgenden, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, medewerkers services, woonassistenten en zorgassistenten.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Nudehof.

Adres

Thorbeckestraat 1
6702 BR Wageningen

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!