Kom jij werken bij de Valkenburcht in Oosterbeek?

Na een ziekenhuisopname wil de cliënt graag zo snel mogelijk terug naar de vertrouwde omgeving. Opella biedt in de Valkenburcht in Oosterbeek revalidatie onder deskundige begeleiding aan. De revalidatielocaties van Opella hebben in vergelijking met andere revalidatiecentra een korte verblijfsduur en een hoge kans op terugkeer naar huis. Door de 24-uurs aanwezigheid van verpleegkundigen is Opella in staat om complexe medische revalidatiezorg, zoals ziekenhuis verplaatste zorg, op de Valkenburcht aan te bieden.

Klantbeoordeling

8,1

Openstaande vacatures bij de Valkenburcht in Oosterbeek

Huishoudelijk medewerker – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Huishoudelijk medewerker – de Valkenburcht Oosterbeek

Voor onze Revalidatie en Herstel locatie de Valkenburcht in Oosterbeek zijn wij voor de zaterdagen op zoek naar een enthousiaste huishoudelijk medewerker die weet van aanpakken en samen met collega’s de ruimtes spic en span weet schoon te maken.

Bekijk vacature

Verzorgende IG Revalidatie en Herstel – de Valkenburcht Oosterbeek

Voor onze locatie de Valkenburcht in Oosterbeek zoeken wij een daadkrachtige en innovatieve verzorgende IG die graag wil werken op een revalidatie afdeling. GRZ is een jong vakgebied en volop in ontwikkeling!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

Op de Valkenburcht werken leerlingen, helpenden, verzorgenden IG, EVV-ers, verpleegkundigen, huishoudelijk medewerkers en service medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Valkenburcht.

Adres

Valkenburglaan 35
6861 AJ Oosterbeek

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Valkenburcht in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!