Kom jij werken bij Elias in Bennekom?

Onze compleet nieuwe locatie Elias is geopend in september 2021. Elias is één van onze locaties op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. In deze locatie bevindt zich op de eerste etage een Revalidatie en Herstel afdeling, welke onze vorige locatie het Baken heeft vervangen. De belangrijkste grondslag voor de tweede etage is Observatie en Diagnostiek. Op deze locatie werk je nauw samen met collega’s die op onze andere locaties op het park werkzaam zijn.

Klantbeoordeling

8,0

Openstaande vacatures bij Elias in Bennekom

Verzorgende IG Revalidatie en Herstel – Elias Bennekom

Op onze mooie, moderne locatie Elias in Bennekom, bevindt zich een Revalidatie en Herstel afdeling en een afdeling voor Kortdurend Herstel en Observatie & Diagnostiek. De revalidatie afdeling op de begane grond heeft 40 plekken voor revalidatieklanten en op de 1e verdieping bevinden zich 20 plekken. Om al deze revalidanten van goede zorg te kunnen voorzien, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Verzorgende IG voor 24 - 32 uur per week.

Bekijk vacature

Verpleegkundige Revalidatie en Herstel – Elias Bennekom

Op onze mooie, moderne locatie Elias in Bennekom, bevindt zich onder andere een Revalidatie en Herstel afdeling en een afdeling voor Kortdurend Herstel en Observatie & Diagnostiek. De revalidatie afdeling op de 1e verdieping heeft 40 plekken voor revalidatieklanten en op de 2e verdieping bevinden zich 20 plekken. Om al deze revalidanten van goede zorg te kunnen voorzien, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Verpleegkundige voor 24 - 32 uur per week.

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In Metje werken verzorgenden IG, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, huishoudelijk medewerkers, servicemedewerkers en activiteitenbegeleiders.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Elias.

Adres

Barones van Lyndenlaan 69
6721 PK Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Elias in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!