Kom jij werken bij Elias in Bennekom?

Onze compleet nieuwe locatie Elias is geopend in september 2021. Elias is één van onze locaties op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. In deze locatie bevindt zich op de eerste etage een Revalidatie en Herstel afdeling, welke onze vorige locatie het Baken heeft vervangen. De belangrijkste grondslag voor de tweede etage is Observatie en Diagnostiek. Op deze locatie werk je nauw samen met collega’s die op onze andere locaties op het park werkzaam zijn.

Klantbeoordeling

8,0

Openstaande vacatures bij Elias in Bennekom

Medewerker schoonmaak (zaterdag) – Elias Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze revalidatielocatie Elias in Bennekom zoeken wij per direct een medewerker schoonmaak voor de zaterdagen. Ben jij een kei in schoonmaken, samenwerken met collega’s en gastvrij naar revalidanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Medewerker schoonmaak – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een medewerker schoonmaak. Ben jij een kei in schoonmaken, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In Metje werken verzorgenden IG, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, huishoudelijk medewerkers, servicemedewerkers en activiteitenbegeleiders.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Elias.

Adres

Barones van Lyndenlaan 69
6721 PK Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Elias in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!