Kom jij werken bij Machtella in Bennekom?

Machtella is een woonlocatie met (complexe) somatische zorg en hospice zorg. Machtella straalt gezelligheid en warmte uit en is gelegen op het Baron van Wassenaerpark.

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Hier werken collega’s van verschillende afdelingen en disciplines met elkaar aan een prachtig zorgaanbod waar de vraag van de klant leidend is en de financiering volgt. Opella geeft hier vorm aan professionele sturing waarbij inhoudelijke afwegingen voorop staan.

Klantbeoordeling

8,0

Openstaande vacatures bij Machtella in Bennekom

Medewerker schoonmaak – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een medewerker schoonmaak. Ben jij een kei in schoonmaken, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Verzorgende IG nachtdiensten – Machtella Bennekom

Werk jij als verzorgende IG graag wanneer andere slapen? Ben jij zelfstandig en kun je goed omgaan met onvoorziene situaties die zich op een zorglocatie tijdens de nacht kunnen voordoen? Kom werken in de nachtdiensten op onze locatie Machtella!

Bekijk vacature

Helpende – Machtella Bennekom

Word jij blij van begeleiden én zorgen en wil je in een team komen waar collegiaal samenwerken en zorg voor de bewoners centraal staan? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe baan en kom werken als Helpende op de afdelingen Topaas en Briljant van Machtella in Bennekom. Machtella is een locatie waar wij de samenwerking met familie van groot belang vinden en familie participatie omarmen. Het samenwerken tussen formele en informele zorg is hierbij van essentieel belang is en wij verwachten hierin een actieve rol van de medewerker. Met als doel; het gezamenlijk ondersteunen van de bewoner met Machtella als verlengde van eigen woning.

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

Bij Machtella werken helpenden, verzorgenden IG, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, huishoudelijk medewerkers, service medewerkers, activiteitenbegeleiders, woonassistenten, huiskamerassistenten en vrijwilligers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Machtella.

Adres

Barones van Lyndenlaan 1
6721 PK Bennekom

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Machtella in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!