Kom jij werken bij Machtella in Bennekom?

Machtella is een woonlocatie met (complexe) somatische zorg en hospice zorg. Machtella straalt gezelligheid en warmte uit en is gelegen op het Baron van Wassenaerpark.

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Hier werken collega’s van verschillende afdelingen en disciplines met elkaar aan een prachtig zorgaanbod waar de vraag van de klant leidend is en de financiering volgt. Opella geeft hier vorm aan professionele sturing waarbij inhoudelijke afwegingen voorop staan.

Klantbeoordeling

8,0

Openstaande vacatures bij Machtella in Bennekom

Zorgrunner – Gemeente Ede en omgeving

Met aandacht en zorg onze bewoners een fijne dag bezorgen. Die glimlach op het gezicht, daar doe je het voor. Wil jij echt het verschil maken voor een ander? Word deze zomer zorgrunner bij Opella in Bennekom, Wageningen, Lunteren of Harskamp en ondersteun de zorg. Je doet werkervaring op, verdient goed, je krijgt training én een goed gevoel. Ervaring in de zorg is niet nodig. Samen kijken we hoe en waar jij je talenten kan inzetten. Iets voor jou? Lees snel verder en meld je aan!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

Bij Machtella werken helpenden, verzorgenden IG, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, huishoudelijk medewerkers, service medewerkers, activiteitenbegeleiders, woonassistenten, huiskamerassistenten en vrijwilligers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Machtella.

Adres

Barones van Lyndenlaan 1
6721 PK Bennekom

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Machtella in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!