Kom jij werken bij Machtella in Bennekom?

Machtella is een woonlocatie met (complexe) somatische zorg en hospice zorg. Machtella straalt gezelligheid en warmte uit en is gelegen op het Baron van Wassenaerpark.

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Hier werken collega’s van verschillende afdelingen en disciplines met elkaar aan een prachtig zorgaanbod waar de vraag van de klant leidend is en de financiering volgt. Opella geeft hier vorm aan professionele sturing waarbij inhoudelijke afwegingen voorop staan.

Klantbeoordeling

8,0

Openstaande vacatures bij Machtella in Bennekom

Verpleegkundige – Hospice Bennekom

Hospice Bennekom is er voor mensen in hun laatste levensfase. Zij hebben dan nog maar enkele weken tot maanden te leven. Wil jij hen samen met je collega’s een warme en veilige plek bieden én kun jij goed schakelen tussen palliatieve- en hoog complexe zorg? Voor het hospice zijn wij op zoek naar een nieuwe collega verpleegkundige.

Bekijk vacature

Verzorgende IG – thuiszorg Baron van Wassenaerpark Bennekom

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Bij Opella werken we domeinoverstijgend. We denken op een creatieve manier mee met onze klanten over hoe zij langer veilig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Hierbij denken we in oplossingen en niet in problemen. Wil jij hier bijdrage aan leveren?

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

Bij Machtella werken helpenden, verzorgenden IG, EVV-ers, verpleegkundigen, leerlingen, huishoudelijk medewerkers, service medewerkers, activiteitenbegeleiders, woonassistenten, huiskamerassistenten en vrijwilligers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Machtella.

Adres

Barones van Lyndenlaan 1
6721 PK Bennekom

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Machtella in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!