Kom jij werken bij Torckdael in Wageningen?

Als het niet meer lukt om vanwege dementie zelfstandig thuis te wonen, biedt verpleeghuis Torckdael in Wageningen kleinschalig wonen in een huislijke sfeer met 24-uurszorg. Locatie Torckdael is prachtig gelegen aan een park, met het centrum van Wageningen op loopafstand. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen en chronisch zieken. Dat doen we in kleinschalige woningen waar de behandeling en de activiteiten aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners. Zo wordt er een spel gespeeld, gezongen of gezamenlijk koffie gedronken. Er worden ook christelijke activiteiten georganiseerd, zoals een midweekviering. 

Klantbeoordeling

8,2

Openstaande vacatures bij Torckdael in Wageningen

Verzorgende IG – Torckdael Wageningen

Ben jij een gediplomeerd verzorgende IG en geef je de bewoners van Torckdael net een beetje meer dan alleen zorg en begeleiding? Overzie jij snel situaties en weet je hiernaar te handelen? Dan ben je welkom om dit team te komen versterken!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In Torckdael werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn (regie)verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, woonbegeleiders, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Torckdael.

Adres

Van Sallandthof 2
6701 JG Wageningen

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Torckdael in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!