Kom jij werken bij Walraven in Bennekom?

Als het niet meer lukt om vanwege dementie zelfstandig thuis te wonen, biedt verpleeghuis Walraven in Bennekom kleinschalig wonen in een huislijke sfeer met 24-uurszorg. In Walraven zijn 12 kleinschalige woningen, waarbij elke bewoner een eigen kamer heeft en een huiskamer deelt met vijf tot zeven anderen.  Wij beschouwen onze woonlocatie als de woning van de bewoner. Dit betekent dat familie vrij is om in de eigen kamer en de gemeenschappelijke ruimtes te doen wat nodig is. Zoals koffie zetten of een spelletje doen. Geregeld worden er in Walraven activiteiten georganiseerd. Bewoners kunnen onder begeleiding deelnemen aan activiteiten als een spelmiddag, muziek maken, zang of samen de maaltijd bereiden. In Walraven is ook een wekelijkse kerkdienst, een zingevingsgroep en een christelijke zanggroep.

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij Walraven in Bennekom

Verzorgende IG – thuiszorg Baron van Wassenaerpark Bennekom

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Bij Opella werken we domeinoverstijgend. We denken op een creatieve manier mee met onze klanten over hoe zij langer veilig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Hierbij denken we in oplossingen en niet in problemen. Wil jij hier bijdrage aan leveren?

Bekijk vacature

Verzorgende IG – Walraven Bennekom

Ben jij creatief en heb je improvisatievermogen? Werken met mensen met een psychogeriatrische aandoening (PG) is nooit saai en de dag verloopt vaak anders dan gepland! Ben jij een gediplomeerd verzorgende IG en geef je de bewoners van Walraven net een beetje meer dan alleen zorg en begeleiding?

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In Walraven werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn (regie)verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, woonbegeleiders, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten, zorgassistenten, huiskamer assistenten en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Walraven.

Adres

Oost-Breukelderweg 1
6721 PG Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Walraven in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!