Kom jij werken bij Walraven in Bennekom?

Als het niet meer lukt om vanwege dementie zelfstandig thuis te wonen, biedt verpleeghuis Walraven in Bennekom kleinschalig wonen in een huislijke sfeer met 24-uurszorg. In Walraven zijn 12 kleinschalige woningen, waarbij elke bewoner een eigen kamer heeft en een huiskamer deelt met vijf tot zeven anderen.  Wij beschouwen onze woonlocatie als de woning van de bewoner. Dit betekent dat familie vrij is om in de eigen kamer en de gemeenschappelijke ruimtes te doen wat nodig is. Zoals koffie zetten of een spelletje doen. Geregeld worden er in Walraven activiteiten georganiseerd. Bewoners kunnen onder begeleiding deelnemen aan activiteiten als een spelmiddag, muziek maken, zang of samen de maaltijd bereiden. In Walraven is ook een wekelijkse kerkdienst, een zingevingsgroep en een christelijke zanggroep.

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij Walraven in Bennekom

Verzorgende IG/MZ voor jonge mensen met dementie – Walraven Bennekom

Ben jij verzorgende IG of verzorgende IG/MZ en help je graag mensen met dementie op jonge(re) leeftijd? Dan is het team van Walraven huis 11 en 12 op zoek naar jou. De meeste bewoners van huis 11 en 12 zijn nog relatief jong, maar hebben desondanks te maken met dementie. Het kan bijvoorbeeld gaan om FTD, Alzheimer of Vasculaire dementie. Werken met jonge mensen met dementie is een specialisme dat bij Opella volop in ontwikkeling is. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?

Bekijk vacature

Helpende plus – Walraven Bennekom

Wil jij het verschil maken voor onze bewoners met dementie? Als helpende plus ben je heel belangrijk voor onze zorg. Door jouw ondersteuning en verzorging draag je bij aan een warme sfeer in ons verpleeghuis en voelen onze bewoners zich thuis.

Bekijk vacature

Eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) voor jonge mensen met dementie – Walraven Bennekom

Ben jij als persoonlijk begeleider (MBO niveau 4) met zorgervaring of VIG-er of op zoek naar een nieuwe baan met een uitdagende doelgroep? De functie EVV voor jonge mensen met dementie doet een beroep op jouw creativiteit en improvisatievermogen, iedere dag weer. Werken met jonge mensen met dementie is binnen Opella een specialisme dat volop in ontwikkeling is, en dat biedt kansen voor jou als professional!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In Walraven werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn (regie)verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, woonbegeleiders, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten, zorgassistenten, huiskamer assistenten en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Walraven.

Adres

Oost-Breukelderweg 1
6721 PG Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Walraven in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!