Kom jij werken bij Walraven in Bennekom?

Als het niet meer lukt om vanwege dementie zelfstandig thuis te wonen, biedt verpleeghuis Walraven in Bennekom kleinschalig wonen in een huislijke sfeer met 24-uurszorg. In Walraven zijn 12 kleinschalige woningen, waarbij elke bewoner een eigen kamer heeft en een huiskamer deelt met vijf tot zeven anderen.  Wij beschouwen onze woonlocatie als de woning van de bewoner. Dit betekent dat familie vrij is om in de eigen kamer en de gemeenschappelijke ruimtes te doen wat nodig is. Zoals koffie zetten of een spelletje doen. Geregeld worden er in Walraven activiteiten georganiseerd. Bewoners kunnen onder begeleiding deelnemen aan activiteiten als een spelmiddag, muziek maken, zang of samen de maaltijd bereiden. In Walraven is ook een wekelijkse kerkdienst, een zingevingsgroep en een christelijke zanggroep.

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij Walraven in Bennekom

Medewerker schoonmaak – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een medewerker schoonmaak. Ben jij een kei in schoonmaken, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Zorgrunner – Gemeente Ede en omgeving

Met aandacht en zorg onze bewoners een fijne dag bezorgen. Die glimlach op het gezicht, daar doe je het voor. Wil jij echt het verschil maken voor een ander? Word deze zomer zorgrunner bij Opella in Bennekom, Wageningen, Lunteren of Harskamp en ondersteun de zorg. Je doet werkervaring op, verdient goed, je krijgt training én een goed gevoel. Ervaring in de zorg is niet nodig. Samen kijken we hoe en waar jij je talenten kan inzetten. Iets voor jou? Lees snel verder en meld je aan!

Bekijk vacature

Verpleegkundige – Walraven Bennekom

Wil jij meedenken en -doen om de kwaliteit van leven altijd een 10 te laten zijn? En steeds weer met elkaar te kijken naar wat wél kan? Op locatie Walraven heten we welkom en geven we thuis aan de bewoners en elkaar. Ben jij een enthousiaste, empathische verpleegkundige met humor, die goed kan luisteren en reflecteren en energie krijgt van het coachen van collega’s? Dan zijn wij op zoek naar JOU als onze nieuwe collega!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In Walraven werken medewerkers, vrijwilligers en leerlingen. De medewerkers zijn (regie)verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, woonbegeleiders, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, helpenden, woonassistenten, zorgassistenten, huiskamer assistenten en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Walraven.

Adres

Oost-Breukelderweg 1
6721 PG Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Walraven in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!