Kom jij werken bij Metje in Harskamp?

Metje is een kleinschalige woongroep met een huiselijke sfeer. De collega’s die hier werken zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen met dementie in verschillende stadia (PG). Er wonen 22 bewoners, verdeeld over drie huiskamers. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat je je collega’s makkelijk leert kennen en regelmatig spreekt en tegenkomt. Hierdoor heerst er een warme, gemoedelijke en ontspannen sfeer en is er veel betrokkenheid, ook van vrijwilligers en familie. De behandeling en de activiteiten laten we aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners. Zo wordt er heel wat samen gezongen en bewogen. Een gezellig wijkcentrum waar mensen elkaar ontmoeten en de binnentuin waar alle drie de huiskamers aan grenzen zijn absolute pluspunten van deze mooie locatie.

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij Metje in Harskamp

Zorgrunner – Gemeente Ede en omgeving

Met aandacht en zorg onze bewoners een fijne dag bezorgen. Die glimlach op het gezicht, daar doe je het voor. Wil jij echt het verschil maken voor een ander? Word deze zomer zorgrunner bij Opella in Bennekom, Wageningen, Lunteren of Harskamp en ondersteun de zorg. Je doet werkervaring op, verdient goed, je krijgt training én een goed gevoel. Ervaring in de zorg is niet nodig. Samen kijken we hoe en waar jij je talenten kan inzetten. Iets voor jou? Lees snel verder en meld je aan!

Bekijk vacature

Verzorgende IG avond-/nachtdiensten – Metje Harskamp

Past het werken in de avond en/of de nacht het beste in jouw agenda? Ben jij zelfstandig en kun je goed omgaan met onvoorziene situaties die zich op een zorglocatie tijdens de late uren kunnen voordoen? Kom werken in de avond- en/of nachtdiensten bij Opella!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

IMetje werken 38 medewerkers (18,4 FTE), 79 vrijwilligers en 2 leerlingen. De medewerkers zijn verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, helpenden en woonassistenten.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Metje.

Adres

Smachtenburgerhof 1
6732 CD Harskamp

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Metje in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!