Kom jij werken bij Metje in Harskamp?

Metje is een kleinschalige woongroep met een huiselijke sfeer gelegen in een prachtige omgeving. Onze medewerkers hier zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen met dementie en chronisch zieken. Dat doen we in drie kleinschalige woningen waar de behandeling en de activiteiten aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners. Zo wordt er heel wat samen gezongen en bewogen. Een gezellig wijkcentrum waar mensen elkaar ontmoeten en een groene, beschutte tuin zijn absolute pluspunten van deze mooie locatie. 

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij Metje in Harskamp

Verpleegkundige – Metje Harskamp

Wil jij werken als verpleegkundige op een kleinschalig wonen locatie in Harskamp? Werken bij Metje betekent dat je jezelf mag zijn en jouw vak op een persoonlijke manier uitoefenen.

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

IMetje werken 38 medewerkers (18,4 FTE), 79 vrijwilligers en 2 leerlingen. De medewerkers zijn verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, helpenden en woonassistenten.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Metje.

Adres

Smachtenburgerhof 1
6732 CD Harskamp

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Metje in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!