Kom jij werken bij Metje in Harskamp?

Metje is een kleinschalige woongroep met een huiselijke sfeer. De collega’s die hier werken zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen met dementie in verschillende stadia (PG). Er wonen 22 bewoners, verdeeld over drie huiskamers. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat je je collega’s makkelijk leert kennen en regelmatig spreekt en tegenkomt. Hierdoor heerst er een warme, gemoedelijke en ontspannen sfeer en is er veel betrokkenheid, ook van vrijwilligers en familie. De behandeling en de activiteiten laten we aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoners. Zo wordt er heel wat samen gezongen en bewogen. Een gezellig wijkcentrum waar mensen elkaar ontmoeten en de binnentuin waar alle drie de huiskamers aan grenzen zijn absolute pluspunten van deze mooie locatie.

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij Metje in Harskamp

Helpende/verzorgende IG onder schooltijd – Ede en omgeving

Is werken in de zorg helemaal jouw ding? Maar is dit nu je vader/moeder bent lastig te combineren met de aandacht voor je kind(eren)? Dan bieden wij jou bij Opella graag de oplossing, namelijk het werken tijdens schooltijden. Werken als zorgprofessional met een goede balans tussen werk en privé. Klinkt dit precies waar jij als helpende of verzorgende naar op zoek bent? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Regie Verpleegkundige – Metje Harskamp

Ben jij een ervaren verpleegkundige met coachende vaardigheden en oog voor kwaliteit? Wil jij samen met en voor de bewoners en collega's de zorg zo goed mogelijk afstemmen? Laat jij je niet uit het veld slaan als de dag anders loopt dan verwacht?

Bekijk vacature

Verpleegkundige – Metje Harskamp

Wil jij werken als verpleegkundige op een kleinschalig wonen locatie in Harskamp? Werken bij Metje betekent dat je jezelf mag zijn en jouw vak op een persoonlijke manier uitoefenen.

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

IMetje werken 38 medewerkers (18,4 FTE), 79 vrijwilligers en 2 leerlingen. De medewerkers zijn verpleegkundigen, eerstverantwoordelijk woonbegeleiders, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, helpenden en woonassistenten.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan Metje.

Adres

Smachtenburgerhof 1
6732 CD Harskamp

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk Metje in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!