Kom jij werken bij de Baronie in Bennekom?

De Baronie is de afdeling gerontopsychiatrie van Opella. Hier bieden wij ondersteuning en begeleiding aan mensen met langdurige psychiatrische problematiek, waarbij het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen. De Baronie is gevestigd op de begane grond van gebouw Cornélie.

 

 

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij de Baronie in Bennekom

Helpende nachtdiensten – Baron van Wassenaerpark Bennekom

Werken in de nacht is niet voor iedereen weggelegd, maar voor jou wel! Juist in het holst van de nacht, wanneer de drempel om om hulp te vragen net wat hoger ligt bij de bewoners, ben jij extra welkom en van toegevoegde waarde. Je biedt niet alleen fysieke zorg, maar hebt ook oog voor emotionele behoeften van de bewoners van onze verschillende woonlocaties op het Baron van Wassenaerpark. Je werkt heel zelfstandig en weet goed om te gaan met onverwachte situaties. Herken jij jezelf hier helemaal in? Ga aan de slag als helpende binnen het ANW-team van Opella!

Bekijk vacature

Verzorgende IG – de Baronie Bennekom

De Baronie is ondergebracht in Cornélie, een van de gebouwen op het Baron van Wassenaer-park in Bennekom. De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een geronto-psychiatrisch ziektebeeld. Ben jij verzorgende IG met kennis van psychiatrische problematiek? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Baronie!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Baronie werken medewerkers en leerlingen die gespecialiseerd zijn in de zorg voor en begeleiding van mensen met psychiatrische beperkingen. Hier werken verpleegkundigen, gespecialiseerd verzorgenden IG, eerst verantwoordelijk verzorgenden, helpenden en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Baronie.

Adres

Hendrik van Poelwijcklaan 1
6721 PL Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Baronie in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!