Kom jij werken bij de Baronie in Bennekom?

De Baronie is de afdeling gerontopsychiatrie van Opella. Hier bieden wij ondersteuning en begeleiding aan mensen met langdurige psychiatrische problematiek, waarbij het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen. De Baronie is gevestigd op de begane grond van gebouw Cornélie.

 

 

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij de Baronie in Bennekom

Helpende – de Baronie Bennekom

De Baronie is ondergebracht in Cornélie, een van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een gerontopsychiatrisch ziektebeeld. Weet jij de bewoners van de Baronie met de juiste woorden te raken en te motiveren? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Baronie!

Bekijk vacature

Zorgrunner – Gemeente Ede en omgeving

Met aandacht en zorg onze bewoners een fijne dag bezorgen. Die glimlach op het gezicht, daar doe je het voor. Wil jij echt het verschil maken voor een ander? Word deze zomer zorgrunner bij Opella in Bennekom, Wageningen, Lunteren of Harskamp en ondersteun de zorg. Je doet werkervaring op, verdient goed, je krijgt training én een goed gevoel. Ervaring in de zorg is niet nodig. Samen kijken we hoe en waar jij je talenten kan inzetten. Iets voor jou? Lees snel verder en meld je aan!

Bekijk vacature

Verpleegkundige – de Baronie Bennekom

De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een gerontopsychiatrisch ziektebeeld. Heb jij als verpleegkundige naast een passie voor de ouderenzorg ook kennis van het gedrag van de mens? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Baronie!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Baronie werken medewerkers en leerlingen die gespecialiseerd zijn in de zorg voor en begeleiding van mensen met psychiatrische beperkingen. Hier werken verpleegkundigen, gespecialiseerd verzorgenden IG, eerst verantwoordelijk verzorgenden, helpenden en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Baronie.

Adres

Hendrik van Poelwijcklaan 1
6721 PL Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Baronie in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!