Kom jij werken bij de Baronie in Bennekom?

De Baronie is de afdeling gerontopsychiatrie van Opella. Hier bieden wij ondersteuning en begeleiding aan mensen met langdurige psychiatrische problematiek, waarbij het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen. De Baronie is gevestigd op de begane grond van gebouw Cornélie.

 

 

Klantbeoordeling

8,4

Openstaande vacatures bij de Baronie in Bennekom

Huishoudelijk medewerker – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Verpleegkundige – de Baronie Bennekom

Ben jij verpleegkundige met het liefst al kennis van psychiatrische problematiek? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Baronie!

Bekijk vacature

Wie werken er al? 

In de Baronie werken medewerkers en leerlingen die gespecialiseerd zijn in de zorg voor en begeleiding van mensen met psychiatrische beperkingen. Hier werken verpleegkundigen, gespecialiseerd verzorgenden IG, eerst verantwoordelijk verzorgenden, helpenden en huishoudelijk medewerkers.

Er is een vast team van behandelaars verbonden aan de Baronie.

Adres

Hendrik van Poelwijcklaan 1
6721 PL Bennekom

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Stuur ons dan een open sollicitatie

Bekijk de Baronie in 360º

Staat er nu geen baan tussen waar jij dolenthousiast van wordt?

Laat ons dan weten wat je zoekt en verras ons met je kennis en kunde. Want vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen wij altijd gebruiken!