Jeugdmaatschappelijk werker – MWD Ede

Bij Opella werken de jeugdmaatschappelijk werkers in het centrum voor jeugd en gezin (CJG) en in de sociale teams. Opella zoekt een enthousiaste en ervaren jeugdwerker voor het CJG voor 24 uur per week.

Meewerkend voorvrouw/man huishouding – Elias Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij samen met je team ervoor dat onze locatie schoon is? Voor onze Revalidatie en Herstel locatie Elias te Bennekom zoeken wij een collega meewerkend voorvrouw/man. Ben jij een kei in schoonmaak, neem je graag het voortouw in een team waar je samenwerkt met collega’s en ben je gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verpleegkundige – thuiszorg Ede

Wil jij werken in een mooie groene wijk, dicht tegen het centrum van Ede aan? Wil jij voornamelijk op doordeweekse dagen werken maar ook zo nu en dan in de avonden en weekenden? Ben jij een kei in het coördineren van zorg én het coachen en begeleiden van een team?

Verzorgende IG – thuiszorg Ederveen

Geeft het jou voldoening om als verzorgende IG elke dag het verschil te maken in het leven van onze klanten? Neem jij mensen zoals ze zijn en laat je collega’s in hun waarde? Begrijp jij wat ouderenzorg van je vraagt? Lastige situaties krijgen jou niet klein, sterker nog, je zet je schouders eronder en gaat vol goede moed verder met je werk.

Diëtist – omgeving Bennekom

Voor ons team bij behandeling en begeleiding zijn wij op zoek naar een collega diëtist voor 16 – 20 uur per week. In deze functie werk jij met cliënten op de geriatrische revalidatie, langdurige somatiek, psychogeriatrie en met psychiatrische cliënten. Je behandelt en begeleidt, zelfstandig, op basis van een verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde en levert in multidisciplinair verband een bijdrage aan het opstellen van een behandelplan.