Verzorgende IG – thuiszorg Baron van Wassenaerpark Bennekom

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving heeft Opella Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en GRZ op een steenworp afstand van elkaar gevestigd. Bij Opella werken we domeinoverstijgend. We denken op een creatieve manier mee met onze klanten over hoe zij langer veilig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Hierbij denken we in oplossingen en niet in problemen. Wil jij hier bijdrage aan leveren?

Gezinscoach – Ede

Wil jij ouders ondersteunen bij problemen bij de opvoeding? Als gezinscoach help je het dagelijkse leven van het gezin te structureren. De ontwikkeling van het kind en de opvoedingsmethode staan voorop. Onze begeleiding is heel praktisch en concreet met een onderliggende opvoedvraag. Ten behoeve van de ambulante begeleiding en opvoedingsondersteuning zoeken wij voor onze afdeling Maatschappelijke Dienstverlening, team PGO (praktische gezinsondersteuning) een gezinscoach voor 28 uur per week.

Verzorgende IG – thuiszorg Oosterbeek

Geeft het jou voldoening om als verzorgende IG elke dag het verschil te maken in het leven van onze klanten? Neem jij mensen zoals ze zijn en laat je collega’s in hun waarde? Begrijp jij wat ouderenzorg van je vraagt? Lastige situaties krijgen jou niet klein, sterker nog, je zet je schouders eronder en gaat vol goede moed verder met je werk.

Communicatiemedewerker – Ede

Ken jij Opella al? Je moest eens weten hoe leuk het is om bij onze zorgorganisatie te horen! Elke dag werk je met fijne collega’s en maak je mooie middelen voor veel verschillende projecten. Voor onze ruim 6000 klanten kun jij het verschil maken. Met een website, magazine, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en onze social mediakanalen. Daarmee vertellen we onze klanten dat ze – met onze hulp en zorg – kunnen leven zoals zij dat zelf willen. Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Wil jij je creatieve handen uit de mouwen steken voor een dienstverlenende organisatie? Lees dan vooral verder. Voor het team communicatie zoeken wij namelijk een accurate, creatieve en enthousiaste communicatiemedewerker.

Senior communicatieadviseur – Ede

Ken jij Opella al? Je moest eens weten hoe leuk het is om bij onze zorgorganisatie te werken! De collegialiteit is groot, de variatie aan onderwerpen is enorm. Voor onze ruim 6000 klanten kun jij het verschil maken. Met communicatie over alles wat met goede zorg te maken heeft. Onze ambities zijn niet mis. We willen dat onze klanten kunnen leven zoals zij dat zelf willen. Dat ze met onze hulp en zorg een zo normaal mogelijk leven leiden. Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Wil jij deel uitmaken van een resultaatgerichte en dienstverlenende organisatie? Lees dan vooral verder. Voor het team communicatie zoeken wij namelijk een sprankelende, gedreven en ervaren senior communicatieadviseur met ‘hands-on’ mentaliteit.