Medewerker horeca (avonden) – Elias Bennekom

Voor ons team Services zoeken wij een collega voor onze revalidatie locatie Elias in Bennekom. Ben jij die gastvrije en gemotiveerde medewerker horeca die een kei is in het vak en continu streeft naar de perfecte beleving voor onze revalidanten en gasten?

Medewerker schoonmaak – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een medewerker schoonmaak. Ben jij een kei in schoonmaken, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker schoonmaak – Elias Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze revalidatielocatie Elias in Bennekom zoeken wij per direct een medewerker schoonmaak. Ben jij een kei in schoonmaken, samenwerken met collega’s en gastvrij naar revalidanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker horeca – Elias Bennekom l 16 uur

Voor ons team Services zoeken wij een collega voor onze revalidatie locatie Elias in Bennekom. Wij zijn op zoek naar een gastvrije en gemotiveerde horecamedewerker die een kei is in het vak en continu streeft naar de perfecte beleving voor onze revalidanten en gasten.

Zorgrunner – Gemeente Ede en omgeving

Met aandacht en zorg onze bewoners een fijne dag bezorgen. Die glimlach op het gezicht, daar doe je het voor. Wil jij echt het verschil maken voor een ander? Word deze zomer zorgrunner bij Opella in Bennekom, Wageningen, Lunteren of Harskamp en ondersteun de zorg. Je doet werkervaring op, verdient goed, je krijgt training én een goed gevoel. Ervaring in de zorg is niet nodig. Samen kijken we hoe en waar jij je talenten kan inzetten. Iets voor jou? Lees snel verder en meld je aan!