Meewerkend voorvrouw/man huishouding – Elias Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij samen met je team ervoor dat onze locatie schoon is? Voor onze Revalidatie en Herstel locatie Elias te Bennekom zoeken wij een collega meewerkend voorvrouw/man. Ben jij een kei in schoonmaak, neem je graag het voortouw in een team waar je samenwerkt met collega’s en ben je gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Huishoudelijk medewerker – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verpleegkundige Revalidatie en Herstel – Elias Bennekom

In september 2021 is ons nieuwe gebouw ‘Elias’ in Bennekom geopend. In deze nieuwe locatie bevindt zich onder andere een Revalidatie en Herstel afdeling, welke onze locatie het Baken heeft vervangen. De revalidatie afdeling is daarmee uitgebreid van 24 naar 36 kamers voor 40 revalidatieklanten. Om al deze revalidanten van goede zorg te voorzien, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega verpleegkundige.

Verzorgende IG Revalidatie en Herstel – Elias Bennekom

In september 2021 is ons nieuwe gebouw ‘Elias’ in Bennekom geopend. In deze nieuwe locatie bevindt zich onder andere een Revalidatie en Herstel afdeling, welke onze vorige locatie het Baken heeft vervangen. De revalidatie afdeling wordt uitgebreid van 24 naar 36 kamers voor 40 revalidatieklanten. Om al deze revalidanten van goede zorg te voorzien, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s verzorgende IG!

Verzorgende IG – Elias Bennekom

In september 2021 openden wij onze compleet nieuwe locatie Elias in Bennekom, op het Baron van Wassenaerpark. Voor deze locatie zoeken wij enthousiaste verzorgenden IG die het leuk vinden vorm te geven aan dit nieuwe team en deze nieuwe locatie!