Helpende nachtdiensten – Baron van Wassenaerpark Bennekom

Werken in de nacht is niet voor iedereen weggelegd, maar voor jou wel! Juist in het holst van de nacht, wanneer de drempel om om hulp te vragen net wat hoger ligt bij de bewoners, ben jij extra welkom en van toegevoegde waarde. Je biedt niet alleen fysieke zorg, maar hebt ook oog voor emotionele behoeften van de bewoners van onze verschillende woonlocaties op het Baron van Wassenaerpark. Je werkt heel zelfstandig en weet goed om te gaan met onverwachte situaties. Herken jij jezelf hier helemaal in? Ga aan de slag als helpende binnen het ANW-team van Opella!

Verzorgende IG – Machtella

Word jij blij van begeleiden én zorgen en wil je in een team komen waar collegiaal samenwerken en zorg voor de bewoners met somatische zorgvragen centraal staan? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe baan en ga als verzorgende IG aan de slag bij Machtella

Verpleegkundige – Machtella Bennekom

Ben jij een ervaren verpleegkundige met passie voor het bieden van hoogwaardige zorg aan bewoners met somatische aandoeningen? Wij zoeken een zorgkanjer met een hart van goud om ons team te versterken. Wil jij het verschil maken in het leven van onze bewoners en een glimlach op hun gezicht toveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!