Verpleegkundige – De Baronie Bennekom

De Baronie is ondergebracht in Cornélie, een van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een gerontopsychiatrisch ziektebeeld. Ben jij verpleegkundige met het liefst al kennis van psychiatrische problematiek? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Baronie!
Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke baan. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding, ondersteuning, verpleging en verzorging van bewoners met psychiatrische problematiek. Je overlegt regelmatig met betrokkenen over de kwaliteit van zorg en onderhoudt contacten met mantelzorgers en externe hulpverleners. Ook begeleid je leerlingen en stagiairs. Je signaleert eventuele verbetering of verslechtering in de gezondheidssituatie van de bewoners en bespreekt dit binnen het team.

Huishoudelijk medewerker – de Baronie Bennekom

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor onze locatie de Baronie in Bennekom zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) – de Baronie Bennekom

De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een gerontopsychiatrisch ziektebeeld. Heb jij kennis van of affiniteit met psychiatrische problematiek en ben je als verzorgende IG op zoek naar meer taken en verantwoordelijkheden? Dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken in de rol van eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV)!

Verzorgende IG – de Baronie Bennekom

De Baronie is ondergebracht in Cornélie, een van onze gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom. De Baronie biedt veilig en verzorgd wonen voor mensen met een gerontopsychiatrisch ziektebeeld. Ben jij verzorgende IG met kennis van psychiatrische problematiek? Dan ben je van harte welkom in ons team op de Baronie!