Verzorgende IG/MZ voor jonge mensen met dementie – Walraven Bennekom

Ben jij verzorgende IG of verzorgende IG/MZ en help je graag mensen met dementie op jonge(re) leeftijd? Dan is het team van Walraven huis 11 en 12 op zoek naar jou. De meeste bewoners van huis 11 en 12 zijn nog relatief jong, maar hebben desondanks te maken met dementie. Het kan bijvoorbeeld gaan om FTD, Alzheimer of Vasculaire dementie. Werken met jonge mensen met dementie is een specialisme dat bij Opella volop in ontwikkeling is. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?

Helpende plus – Walraven Bennekom

Wil jij het verschil maken voor onze bewoners met dementie? Als helpende plus ben je heel belangrijk voor onze zorg. Door jouw ondersteuning en verzorging draag je bij aan een warme sfeer in ons verpleeghuis en voelen onze bewoners zich thuis.

Eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) voor jonge mensen met dementie – Walraven Bennekom

Ben jij als persoonlijk begeleider (MBO niveau 4) met zorgervaring of VIG-er of op zoek naar een nieuwe baan met een uitdagende doelgroep? De functie EVV voor jonge mensen met dementie doet een beroep op jouw creativiteit en improvisatievermogen, iedere dag weer. Werken met jonge mensen met dementie is binnen Opella een specialisme dat volop in ontwikkeling is, en dat biedt kansen voor jou als professional!

Helpende plus/VIG zwerfdiensten – Walraven Bennekom

Spreekt het jou aan om niet aan een vast team verbonden te zijn, maar als een vliegende keep door het hele verpleeghuis heen collega’s te ondersteunen? Volg je een zorgopleiding en ben je op zoek naar een bijbaan in de ouderenzorg, of heb jij al een zorgdiploma op zak? Dan is dit wellicht een vacature die helemaal bij jou past!

Verzorgende IG – Walraven Bennekom

Ben jij creatief en heb je improvisatievermogen? Werken met mensen met een psychogeriatrische aandoening (PG) is nooit saai en de dag verloopt vaak anders dan gepland! Ben jij een gediplomeerd verzorgende IG en geef je de bewoners van Walraven net een beetje meer dan alleen zorg en begeleiding?