Assistent Huismeester

Naast dat je de huismeester assisteert met de dagelijkse werkzaamheden binnen de locaties van Opella, zoals het afhandelen van eenvoudige reparatie- en onderhoudsstoringen werk je een groot deel mee aan de renovatie van locatie de Honskamp te Lunteren.

Huishoudelijk medewerker – verschillende Opella locaties

Ben jij een ‘opgeruimd’ type en zorg jij ervoor dat onze locaties schoon zijn? Voor flexibele inzet op onze verschillende locaties zoeken wij een collega huishoudelijk medewerker. Ben jij een kei in schoonmaak, samenwerken met collega’s en gastvrij naar klanten op de locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Activiteitenbegeleider – de Honskamp Lunteren

In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij een enthousiaste, verbindende bevlogen collega die kan netwerken binnen en buiten de organisatie, kan organiseren, coördineren en bewoners kan begeleiden tijdens de uitvoering van activiteiten. Wij zoeken iemand van augustus t/m december 2022 voor 30 – 36 uur per week, vanaf januari 2023 kun je 12 uur per week bij ons aan de slag.

Woonbegeleider B/helpende – de Honskamp Lunteren

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega van juni t/m november 2022. Heb jij oog voor anderen? Weet je de bewoners met de juiste woorden te raken en te motiveren? Dan ben je van harte welkom als helpende in ons team op de Honskamp!